Logo

Over ons


Cabka is een team van unieke individuen. Onze passie, proactieve aanpak en oprecht plezier in ons werk vormen de basis voor ons gezamenlijke succes.
 

Eén bedrijf - één team
 
De mensen bij Cabka zijn het hart van dit bedrijf. Alleen door diversiteit aan vaardigheden, verschillen, uniciteit en talenten zijn we in staat innovatieve ideeën te ontwikkelen en succes te boeken.
Wij respecteren en waarderen iedereen, ongeacht leeftijd, etnische achtergrond, geslacht, seksuele geaardheid of religie. Veiligheid en wederzijds respect komen bij Cabka altijd op de eerste plaats. Wij hechten veel belang aan een gezonde en verrijkende werksfeer.
Diversiteit is voor ons geen loze kreet, maar een centraal kenmerk van ons bedrijf dat we actief uitdragen. We verenigen verschillende achtergronden en geven medewerkers het gevoel deel uit te maken van iets groots. Samen staan we sterker en kunnen we het verschil maken en veel positieve dingen bereiken voor onze gezamenlijke toekomst en het milieu.

De mensen van Cabka maken het verschil.
 


Onze kracht ligt in de transformatie

Waar anderen afval zien, zien wij mogelijkheden. We gebruiken onze kennis en technologie om van gebruikte materialen weer iets bruikbaars te maken. We willen dat de meest innovatieve oplossingen ook duurzaam zijn. Want alleen door beide te combineren, creëren we een betere toekomst waar we allemaal trots op kunnen zijn. Onze middelen zijn beperkt, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. We zoeken voortdurend nieuwe wegen om vooruit te gaan en gaan soms zelfs een stap terug om verder te komen. We zien elke uitdaging als de onze.
 


 
Onze visie   
_____________________                                                       

Een wereld waarin toeleveringsketens niet alleen dingen verplaatsen, maar ook dingen veranderen en positieve effecten genereren.
We willen pioniers zijn van een duurzame circulaire economie in onze sector. Voor ons betekent succes het creëren van oplossingen die optimaal zijn voor zowel onze klanten als de planeet.

 
Onze missie
_____________________ 

Het duurzaam vernieuwen van de gehele supply chain en daarbuiten, met slimme oplossingen voor herbruikbare transportverpakkingen.
Werken bij Cabka betekent deel uitmaken van deze missie en meegroeien. Wij werken aan een aantal van de grootste uitdagingen van deze tijd. Wij willen verandering teweegbrengen. Omdat we weten dat vooruitgang alleen vooruitgang is als het voor iedereen is.Onze waarden 
_____________________ 
 
RESPECT 
We waarderen onze mensen, partners en het milieu en we doen aan fair play

PASSIE
We zijn trots op wat we doen, gestimuleerd door ons doel


CREATIVITEIT
We leiden door innovatie in ontwerp, materialen en technologie

VERANTWOORDELIJKHEID
We nemen verantwoordelijkheid, managen verwachtingen en komen onze beloften na
 

Wij zijn klaar om de wereld te veranderen. U ook? Solliciteer hier.