Logo

Stap voor stap in het Cabka team

Wil je deel uitmaken van ons team? Dat kan!
We hebben de sollicitatieprocedure zo eenvoudig en transparant mogelijk voor je gemaakt.
 

Ga ervoor: Jouw sollicitatie
Bezoek onze carrièrepagina om alle huidige vacatures te bekijken. Je kunt je sollicitatie gemakkelijk online versturen via ons carrièreportaal of per e-mail. In onze sollicitatieprocedure vragen we in eerste instantie alleen om een cv. Als je echter meer over jezelf wilt vertellen, kun je ook een sollicitatiebrief toevoegen.
 

Laten we praten: Het eerste kennismakingsgesprek
Als we een "match" zijn, nodigen we je uit voor een eerste kort telefoon- of videogesprek met collega's van het People Management-team. Dit gesprek stelt ons in staat elkaar beter te leren kennen en onze wederzijdse verwachtingen beter te begrijpen en te bespreken. We zijn niet alleen geïnteresseerd in je professionele kwalificaties, maar ook in je professionele doelen en persoonlijke verwachtingen.
 

Je uiterlijk: Het persoonlijke gesprek
Als we na het eerste kennismakingsgesprek het gevoel hebben dat we bij elkaar passen, ontvang je een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek. Bij dit gesprek is niet alleen een lid van ons People Management-team aanwezig, maar ook je mogelijk toekomstige manager. Het gesprek vindt plaats op een van onze locaties of virtueel via een videogesprek.
 

Carrière in zicht: Ons aanbod
Als zowel jij als wij denken dat dit een veelbelovende samenwerking wordt, dan ligt er een contractaanbieding van Cabka op je te wachten. We kijken ernaar uit om je in ons team te verwelkomen en samen mooie dingen te bereiken!
 

 FAQs

Waar kan ik mijn sollicitatie naartoe sturen?
Je kunt je documenten, zoals je cv, eenvoudig uploaden in alle gangbare formaten op ons carrièreportaal of naar ons e-mailen. We geven de voorkeur aan online solliciteren - dat is gemakkelijk en de snelste weg naar succes voor jou en voor ons.


Waar vindt het persoonlijke gesprek plaats?
Afhankelijk van de vacature vinden de persoonlijke gesprekken plaats op het kantoor in kwestie of via Microsoft Teams. Je vindt de locaties van onze kantoren hier.


Hoeveel sollicitatiegesprekken worden er gevoerd?
Het aantal gesprekken kan variëren afhankelijk van de functie, de afdeling en het team.
In de meeste gevallen worden er twee sollicitatiegesprekken gevoerd.


Wanneer krijg ik feedback?
We streven ernaar om sollicitanten zo snel mogelijk feedback te geven. Houd er echter rekening mee dat de reactietijd soms iets langer kan zijn vanwege het grote aantal sollicitanten. Hartelijk dank!


Wat kan ik verwachten tijdens het sollicitatiegesprek?
Het sollicitatiegesprek bij Cabka is een gestructureerd en transparant proces. Afhankelijk van de functie zijn er twee gespreksfasen. Je leert je potentiële manager en teamgenoten kennen, krijgt informatie over de functie en de taken, en hebt de mogelijkheid om vragen te stellen en een gevoel te krijgen hoe het is om deel uit te maken van het Cabka team. Sollicitatiegesprekken worden persoonlijk, telefonisch of via een videogesprek gevoerd.
Wij zijn klaar om de wereld te veranderen. U ook? Solliciteer hier.